GNTM 2: Οι πρώτες δηλώσεις της Άννας Χατζή μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι (Vid)
Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM 2 στην κάμερα της εκπομπής

Στην οριστική πεντάδα του GNTM 2  δεν κατάφερε τελικά να μπει η Άννα Χατζή, η οποία δεν ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους κριτές με τη χτεσινή της απόδοση στη φωτογράφιση σύγχρονης κοκκινοσκουφίτσας κι έτσι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, λίγο μετά την ανακοίνωση των κριτών για το υπέροχο ταξίδι στο Μιλάνο.

Η Βίκυ Καγιά τής είπε ότι τα συναισθήματά της αποτελούν πλέον τροχοπέδη για την καριέρα της, κι έτσι η Άννα αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της και αφού είχε ηρεμήσει από το πρώτο σοκ, η Άννα Χατζή μίλησε στην κάμερα για το Instagram του διαγωνισμού, λέγοντας τα εξής:

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που το ταξίδι του GNTM τελειώνει εδώ για εμένα. Είναι ένα κρίσιμο σημείο, δεν ήθελα να φύγω τώρα, αλήθεια, είναι ό,τι χειρότερο. Δεν έχω λόγια. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα και θέλω να βγω έξω να δουλέψω, αλλά έχω και μία μικρή απογοήτευση που έφυγα τώρα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Άννα είναι η επόμενη που θα αποχωρήσει από το σπίτι του #GNTMgr και δεν θα προλάβει το ταξίδι στο Μιλάνο. Ας ακούσουμε τι έχει να μας πει. @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δες ακόμα:

Άννα Χατζή: 10 πράγματα που πρέπει να μάθεις για την παίκτρια του GNTM 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;