Κακοκαιρία
Λόγω της κακοκαιρίας "Ετεοκλής" πολλά δρομολόγια πλοίων δεν πραγματοποιούνται. Δείτε αναλυτικά ποια είναι αυτά!

Μεγάλα προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω της κακοκαιρίας “Ετεοκλής” που πλήττει αυτή την ώρα τη χώρα. Με πολλά δρομολόγια να έχουν σταματήσει και άλλα τόσα να έχουν ακυρωθεί.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν, από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για Κυκλάδες. Για τον Αργοσαρωνικό φεύγουν μόνο τα συμβατικά πλοία. Από το λιμάνι της Ραφήνας δεν εκτελούνται, επίσης, τα δρομολόγια για Κυκλάδες.

Σε ισχύ βρίσκεται το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Λαυρίου, ενώ παραμένει κλειστή και η γραμμή Αγ.Μαρίνα – Νέα Στύρα. Τέλος, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων στις γραμμές Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά.

Καλό είναι οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν σήμερα προς οποιοδήποτε προορισμό να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Η ΕΜΥ έχει δώσει στη δημοσιότητα έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων, καθώς και έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Σύμφωνα με αυτό, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Επίσης, αναμένεται να επηρεαστούν:

  • η ανατολική Πελοπόννησος και πιθανώς
    πρόσκαιρα η δυτική Μακεδονία,
  • η ανατολική Στερεά και οι Κυκλάδες,
  • η Εύβοια, οι Σποράδες, η Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και η Θράκη
  • τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το μεσημέρι του Σαββάτου 14/12 στα δυτικά, από το απόγευμα σταδιακά στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από τη νύχτα βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Πιο συγκεκριμένα, για την Αττική, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν από τις πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (14-12-2019).

Δες ακόμα: ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο καιρού: Ραγδαία επιδείνωση με ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;