5 σημάδια που θα σου δείξουν ότι ήρθε η ώρα να φύγεις από τη σχέση σου!
Αυτά τα σημάδια θα σου δείξουν ότι ήρθε η ώρα να φύγεις από τη σχέση που βρίσκεσαι!

Κάποια στιγμή η σχέση που έχεις θα ολοκληρώσει τον κύκλο της και, τότε, είναι η κατάλληλη στιγμή για να φύγεις. Τότε, είναι που πρέπει να πάρεις την μεγάλη απόφαση και να αποφασίσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα του χωρισμού.

Δεν είναι όλες οι σχέσεις έτσι. Κάποιες φορές με αρκετή δουλειά, και από τους δύο, μπορείς να πας παρακάτω και να κάνεις ακόμη πιο δυνατή τη σχέση σου. Όμως, εμείς θα μιλήσουμε σήμερα για τα σημάδια που σου δείχνουν ότι ήρθε η ώρα να φύγεις από μία σχέση!

Να απομακρυνθείς και να πάρεις την μεγάλη απόφαση του χωρισμού!

Γι αυτό πρόσεξε τα παρακάτω σημάδια!

1. Νιώθεις δυστυχισμένος

Νιώθεις ότι η σχέση αυτή δεν μπορεί, πλέον, να σε κάνει χαρούμενο. Ότι δεν υπάρχει κάτι που να σε κάνει να ανυπομονείς να δεις τον άλλο.

2. Κινείστε σε διαφορετικά μονοπάτια

Είναι άλλα τα θέλω σου και άλλα τα θέλω του. Δεν μπορεί να υπάρξει κάποιος τρόπος να συμβιβαστείτε και να προχωρήσετε μαζί! Είναι καλό να έχετε διαφορετικά θέλω, αλλά θα πρέπει να μπορείτε να τα κάνετε να συμβαδίσουν!

3. Δεν υπάρχει υποστήριξη

Είτε εσύ τον κρατάς πίσω, είτε εκείνος κρατάει εσένα πίσω. Κρίνεται ο ένας τις επιλογές του άλλου και η έννοια της υποστήριξης έχει πεταχτεί από το παράθυρο!

4. Υπάρχει ψυχολογική εκμετάλλευση

Μπορεί να είναι και άλλου είδους, αλλά, τότε, θα πρέπει να είχες φύγει από καιρό. Η πιο απλή εκδοχή είναι η συναισθηματική και ψυχολογική εκμετάλλευση. Σε κάνει να νιώθεις ότι δεν μπορείς να τον αφήσεις και να έχεις τύψεις για την επιλογή σου.

5. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη

Υποψιάζεσαι ότι ο άλλος σου λέει ψέματα για το παραμικρό! Οπότε, για να μη γίνει τοξική, πλέον, η σχέση σου πρέπει να απομακρυνθείς πάση θυσία!

Δες ακόμα: 10 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου πάει πολύ γρήγορα… κι αυτό είναι κακό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;