Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 20 Δεκεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Αφροδίτη στον Υδροχόο από 20 Δεκεμβρίου

Και Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Από τη Λίλιαν Σίμου 

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου (20 Δεκεμβρίου), επιτρέποντας στην διάθεσή μας να αλλάξει.

Σημαντική σχέση με τον κυβερνήτη της, Ουρανό, θα είναι το τετράγωνο που σχηματίζεται από 20 ως 25 Δεκεμβρίου. Ανατροπές φέρνει στην αισθηματική μας ζωή, εκπλήξεις, ξαφνική έλξη ή χωρισμό. Καθώς βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή, η ένταση των συναισθημάτων, της έκφρασης μέσω της Τέχνης και της μαγνητικής έλξης, είναι εποικοδομητική για πολλούς από εμάς.

Η Αφροδίτη, είναι σύμβολο ομορφιάς, συναισθηματικής αρμονίας και αισθητικής αντίληψης. Ταυτόχρονα μας προσδίδει την αίσθηση της ασφάλειας και της υλικής ανταμοιβής.

Αφήνοντας τον Αιγόκερω, απαλλάσσεται από τον περιορισμό και την συντηρητική νοοτροπία, απελευθερώνοντας την συναισθηματική μας έκφραση.

Θα είμαστε στο εξής ανοιχτοί στο νέο, στο εκκεντρικό και στο διαφορετικό. θα επιδιώξουμε να αλλάξουμε οπτική στις σχέσεις, αποφεύγοντας τις ανούσιες δεσμεύσεις ή την ρουτίνα που γερνά την ψυχή και το πνεύμα.

Διότι ο Υδροχόος, αντιπροσωπεύει το ελεύθερο πνεύμα, την διακίνηση ιδεών, την επικοινωνία.

Στις σχέσεις θα φανούμε περισσότερο φιλικοί, αλλά όχι εύκολα προσιτοί και οικείοι. Κι αυτό γιατί η γέφυρα επικοινωνίας είναι σημαντικό σημείο για να προσεγγίσουμε τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.

Με αλτρουισμό και ανθρωπισμό, μπορούμε να συνδράμουμε σε κοινή προσπάθεια προς το περιβάλλον, με μία ιδεολογία που αγκαλιάζει ένα εύρος ανθρώπων και ταυτόχρονα την προστασία της Φύσης.

Αν και ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που συνδυάζεται με την πολιτική, θεωρώ πως η Αφροδίτη μας οδηγεί μακριά από τους συμβιβασμούς και τους περιορισμούς των υποχρεώσεων της πολιτικής σκηνής.

Αγαπάμε, αλλά με έναν ανένταχτο τρόπο, δίχως «να σκύβουμε το κεφάλι», δίχως να κάνουμε υποχωρήσεις! Αγαπάμε ελεύθερα!

Κάποιες φορές θα τολμήσουμε να «κάνουμε τη διαφορά», να δώσουμε έμφαση στο ατομικό στυλ, στην καινοτομία, στην ανατροπή που εκπλήσσει!

Γνωριμίες ενδιαφέρουσες, ξαφνιάζουν και αλλάζουν την ροή στη ζωή μας. Ο έρωτας δεν αντιμετωπίζεται με βαθύ πάθος, αλλά με έντονη έλξη και μαγνητισμό. Συναρπάζει, απελευθερώνει από ταμπού και περιορισμούς. Ας προσέχουμε όμως, καθώς έλκουμε ιδιόρρυθμους ή ασυνήθιστους ανθρώπους… και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των οικονομικών μας, καλό θα ήταν να μην γίνουν ριψοκίνδυνες κινήσεις, καθώς τα χρήματα έρχονται ξαφνικά…και το ίδιο ξαφνικά μπορούν να χαθούν!

Σαν επιστέγασμα… με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, μπορούμε να αγαπήσουμε όλον τον κόσμο, ή να απομακρυνθούμε ξαφνικά και απρόβλεπτα, όσο απρόβλεπτο είναι ο στροβιλισμός των συγκινήσεών μας!

Η διαδρομή της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ολοκληρώνεται την 14η Ιανουαρίου, καθώς περνά στο ζώδιο έξαρσής της, στους Ιχθείς.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019:

Κριός

Είστε δημοφιλείς και θα ήταν καλό να βρίσκεστε διαρκώς με άλλους ανθρώπους. Θα καλλιεργήσετε γνωριμίες, θα είστε όλο και περισσότερο αρεστοί και σίγουρα θα υπάρχουν προσωπικές και ερωτικές επιτυχίες. Ωστόσο, το πρόβλημα με σας είναι πως θα έχετε πολλά σχέδια και ίσως δεσμευτείτε υπερβολικά, από ενθουσιασμό. Θα ήταν σωστό να απολαύσετε την εποχή αυτή τα δώρα που προσφέρονται, αλλά για να γίνετε αποτελεσματικοί, θα πρέπει να επιμείνετε και να θέσετε προτεραιότητες. Οι επιθυμίες σας αξιολογούνται και αξιοποιούνται σταδιακά. Φίλοι θα σας στηρίξουν, καθώς θαυμάζουν το έργο σας. Οι προσδοκίες σας είναι αυτές που σας δίνουν πολλά ερεθίσματα, αλλά και μαγνητίζουν ιδέες και ανθρώπους να έρθουν κοντά σας. Σκεφθείτε με πείσμα, γίνετε ευρηματικοί, οραματιστείτε σταθερά κάτι και σίγουρα θα το κερδίσετε!

Ταύρος

Οι μέρες αυτές γίνονται ακόμη περισσότερο έντονες για σας, αφού ήδη βρίσκεστε σε συγκινησιακή φόρτιση και τα ερεθίσματα είναι αρκετά. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε μία προσπάθεια, προκειμένου να αποκτήσετε ένα σταθερό οραματισμό και να βρείτε μία απτή και ουσιαστική προοπτική για σας. Καθώς οι σχέσεις έχουν εκπλήξεις και εντυπωσιάζετε στον κοινωνικό σας κύκλο, νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας και σας αναστατώνουν. Μεταξύ αυτών, υπάρχουν θαυμαστές που σας αντιμετωπίζουν αρκετά ερωτικά. Αν είστε μόνοι, αυτή η περίοδος σας προσφέρει ευκαιρίες για χαρά και ικανοποίηση. Θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα ταίρι, αρκεί να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Αν είστε όμως δεσμευμένοι, οι επιλογές αυτή την εποχή θα δημιουργήσουν προβλήματα στην σταθερή σας σχέση. Θα σας προτείναμε να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό, αφού δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι σας ταιριάζει. Αναζητήστε αυτό που θέλετε και θα μπορείτε σταδιακά να κινηθείτε με καλύτερες προοπτικές.

Δίδυμοι

Σε μία θετική και δημιουργική περίοδο με την Αφροδίτη να κινείται ευνοϊκά για σας, είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις και να πάρετε αποφάσεις για όμορφες ιδέες και ενδιαφέροντα. Αλλά επειδή είστε πληθωρικοί και ευμετάβλητοι, η Αφροδίτη προσφέρει το ερέθισμα, προκειμένου να αγαπήσετε τον στόχο σας και να τον καλλιεργήσετε. Αρκετά σταθερές οι προδιαθέσεις για το ύφος και τον χαρακτήρα σας, αλλά είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου να κινηθείτε πιο αποφασιστικά. Οι συγκινήσεις σας κατακλύζουν και δεν μπορείτε να περιοριστείτε στα όσα είχατε κερδίσει ως σήμερα. Καθώς κάθε τι το ξένο και το διαφορετικό είναι στην επιφάνεια για να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας, μην περιμένετε να έρθουν όλα τα «δώρα» προς εσάς. Πρέπει να κάνετε διαφορετικές επιλογές ή να σκεφθείτε πως χρειάζεστε μία διαφορετική προσέγγιση. Μπορείτε να λάμψετε και να κερδίσετε. Πρέπει να κατανοήσετε όμως πως η επιμονή και η προσπάθεια αφορά κυρίως την ανάγκη να αγγίξετε ένα σημαντικό στόχο και μπορείτε πραγματικά να το κάνετε.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;