Ο Όμιλος Νέο στηρίζει τα Πρότυπα και Ιδιωτικά σχολεία
Ο φροντιστηριακός όμιλος Νέο ξεχωρίζει για την καινοτομία του, έχοντας 82 εκπαιδευτήρια πανελλαδικά

Ο όμιλος Νέο, στα πλαίσια της ανάπτυξης και της εξέλιξης, εντάσσει στην εκπαιδευτική του φαρέτρα μια νέα υπηρεσία που προσανατολίζεται στην προετοιμασία μαθητών Στ’ Δημοτικού για εισαγωγή σε Πρότυπα Σχολεία και απόκτηση Υποτροφιών από Ιδιωτικά.

Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας και επιτυχίας στον φροντιστηριακό χώρο ανοίγουμε νέους ορίζοντες σε μαθητές και γονείς αναβαθμίζοντας την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και δημιουργώντας τις βάσεις για την Δευτεροβάθμια.

Ο όμιλος Νέο – έχοντας βραβευτεί στα Education Leaders Awards, στηρίζει τόσο τη λειτουργία των Πρότυπων Σχολείων, όσο και την πρωτοβουλία των Ιδιωτικών για διεξαγωγή Υποτροφιών, προπονώντας κατάλληλα τους μαθητές για τις εξετάσεις, χωρίς να θέτει την αριστεία ως αυτοσκοπό και συνδυάζοντας την ιδανική εκπαιδευτική ατμόσφαιρα με την οικογενειακή θαλπωρή.

Σύστημα Νέο: Καινοτομία και Διάκριση

Ο φροντιστηριακός όμιλος Νέο, έχοντας 82 εκπαιδευτήρια πανελλαδικά – 47 από αυτά με το διακριτικό τίτλο Νέο φροντιστήριο και 35 με το διακριτικό τίτλο Homework by Νeo, ξεχωρίζει για την καινοτομία του.

Σκοπός μας ήταν, είναι και θα είναι ο μαθητής εφαρμόζοντας την εξατομικευμένη μάθηση και αναδεικνύοντας τους στόχους και τα όνειρά του. Αφουγκραζόμαστε και σεβόμαστε την αγωνία των γονιών για ένα ένα καλύτερο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Η προετοιμασία των μαθητών ακολουθεί δύο άξονες, της Θεωρίας και της Τεχνικής, που περιλαμβάνουν:

Θεωρία:

-Ολοκληρωμένα προγράμματα σπουδών
-Έμπειρους καθηγητές
-Κατάλληλα εκπαιδευτικά εγχειρίδια και βιβλία
-Σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους
-Εξατομικευμένη Μέθοδο Μελέτης
-Έξεδικευμένο Μέντορα ανά μαθητή

Τεχνική:

-Προσομοιώσεις εξετάσεων
-Διαγνωστικά τεστ
-Τεχνική διαχείρισης χρόνου και άγχους
-Συμβουλευτική τρόπου γραφής εξετάσεων

Περισσότερα για το σύστημα που ακολουθούμε μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ. 

Τα Φροντιστήρια Νέο και Homework δίπλα σας

Ο εκπαιδευτικός όμιλος Νέο διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο εκπαιδευτηρίων πανελλαδικά. Με γνώμονα ότι αυτή τη στιγμή λειτουργούν Πρότυπα Σχολεία κατά κύριο λόγο στην Αττική.

Η προετοιμασία τόσο για τα Πρότυπα, όσο και για τα Ιδιωτικά, έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις και περιλαμβάνει έναν μεγάλο όγκο πληροφοριών. Οι Ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι είναι δίπλα σας, προκειμένου να σας πληροφορήσουν για αιτήσεις συμμετοχής, ημερομηνίες, ώρες και συνθήκες διεξαγωγής, τρόπο διαχείρισης παιδιών και ρόλο γονιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;