All of Us Strangers: Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις 24 Απριλίου αποκλειστικά στο Disney+
All of Us Strangers: Σε σκηνοθεσία του Andrew Haigh, με πρωταγωνιστές τους Andrew Scott και Paul Mescal, μαζί με τον Jamie Bell και την Claire Foy.

Η ταινία της Searchlight Pictures, «All of Us Strangers», σε σκηνοθεσία του Andrew Haigh και με πρωταγωνιστές τους Andrew Scott και Paul Mescal, μαζί με τους Jamie Bell και Claire Foy, θα είναι διαθέσιμη στις 24 Απριλίου, αποκλειστικά στο Disney+.

All of Us Strangers
©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

Ένα βράδυ στη σχεδόν άδεια πολυκατοικία του στο σύγχρονο Λονδίνο, ο Άνταμ (Andrew Scott) έχει μια τυχαία συνάντηση με έναν μυστηριώδη γείτονα του, τον Χάρι (Paul Mescal), ο οποίος τρυπώνει στην καθημερινή του ζωή, διαταράσσοντας την. Καθώς καλλιεργείται μια σχέση μεταξύ τους, ο Άνταμ ασχολείται με τις αναμνήσεις του παρελθόντος και βρίσκει τον εαυτό του να επιστρέφει στα προάστια όπου μεγάλωσε και στο πατρικό του σπίτι, όπου οι γονείς του (Claire Foy και Jamie Bell), φαίνεται να ζουν, ακριβώς όπως ήταν την ημέρα που πέθαναν, 30 χρόνια πριν.

Η Searchlight Pictures παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Film4, την TSG Entertainment και την Blueprint Pictures, την ταινία «All of Us Strangers», σε παραγωγή των Graham Broadbent, Pete Czernin, Sarah Harvey. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Andrew Haigh, βασισμένο στο μυθιστόρημα «Strangers» του Taichi Yamada, στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Andrew Scott και ο Paul Mescal, με τον Jamie Bell και την Claire Foy. Τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει αναλάβει ο Jamie D. Ramsay, SASC, ενώ τον σχεδιασμό παραγωγής έχει αναλάβει η Sarah Finlay, τα κοστούμια η Sarah Blenkinsop, τα μαλλιά και το μακιγιάζ η Zoe Clare Brown. Το μοντάζ έχει αναλάβει ο Jonathan Alberts, ACE, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει η Emilie Levienaise-Farrouch.

All of Us Strangers
©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τη Λειτουργία Junior, που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

All of Us Strangers
©2024 Disney και οι συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες

Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
22:00
-
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΗΜ
46 - 37
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;