Its Christmas time!
Χρόνια πολλά σε όλους, ιδιαίτερα στους εορτάζοντες! Έφτασε αισίως για ακόμη μια χρονιά αυτή η μέρα.

xmas fav
Χριστούγεννα! Χρόνια πολλά σε όλους, ιδιαίτερα στους εορτάζοντες! Έφτασε αισίως για ακόμη μια χρονιά αυτή η μέρα. Μία από τις ομορφότερες όλου του χρόνου, μια μέρα που προσφέρεται για όλα, από ηρεμία και ανασυγκρότηση παρέα με την οικογένεια έως και ξέφρενη διασκέδαση μαζί με φίλους και φίλες. Το πως θα την περάσουμε, καθαρά δική μας επιλογή.

Καλό θα ήταν όμως κάτι να μείνει από όλα αυτά. Είναι μια καλή ευκαιρία να δώσουμε στον εαυτό μας αυτό που του λείπει. Είτε αυτό λέγεται στιγμές, είτε αγάπη, είτε δεν ξέρω και γω τι άλλο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα απ’ότι νομίζουμε και ίσως να μην ενδείκνυται να αναβάλλουμε και να “τρενάρουμε” πράγματα και καταστάσεις. Θέλουμε; Προσπαθούμε, δοκιμάζουμε, τα καταφέρνουμε! Αυτό είναι το τρίπτυχο. Ίσως αποτελεί και το καλύτερο μότο για το νέο έτος που πλησιάζει. Ίσως και όχι. Δεν παύει όμως να αντιπροσωπεύει τη στάση ζωής πολλών ανθρώπων, την οποία προσωπικά εκτιμώ και θαυμάζω. Γιατί θέλει και θράσσος το όνειρο, το θάρρος είναι λίγο..

Ξεφύγαμε. Δεν πειράζει όμως, μέρες που είναι επιβάλλεται να προωθούνται τέτοια μηνύματα με κάθε τρόπο αν θέλουμε να μείνουμε άνθρωποι έναντι στην φθορά της κοινωνίας. Η ανθρωπιά μόνο μας έμεινε, ας την διαφυλάξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Η μόνη αξία που κατάφερε να μεταδοθεί σώα ανά τους αιώνες. Και ειδικότερα στην Ελλάδα, χώρα-μητέρα του ανθρωπισμού που παρά τις αντιξοότητες και τις δυσμενείς συνθήκες βροντοφωνάζει παρόν απέναντι στον άνθρωπο. Μπορεί να μην δύναται να του προσφέρει όσα ζητάει αλλά αυτή θα τον αγκαλιάζει με όσα έχει. Θα αγκαλιάζει την μαυρίλα την ίδια ώρα που οι άλλοι θα της “ρίχνουν πόρτα”, θα την απαρνιούνται και θα την καταδικάζουν με τις συμπεριφορές τους. Λες και αυτοί είναι καλύτεροι, λες και δεν είναι του είδους τους..

Μάλλον οι παραπάνω σκέψεις είναι λίγο άτυχες για μια τέτοια μέρα αλλά ας συνειδητοποιήσουμε τι έχουμε κι ας το εκτιμήσουμε έστω και λίγο πριν είναι αργά. Την στιγμή που όλα είναι εφήμερα σε αυτό το κόσμο, είναι σημαντικό να κρατήσουμε την ηθική μας άφθαρτη και ανεπηρέαστη. Για όλα υπάρχει τρόπος, για όλα υπάρχει μια νέα αρχή αρκεί να συνοδεύεται από θέληση και πίστη.

Χρόνια πολλά και πάλι σε όλο τον κόσμο με υγεία, αγάπη, ευτυχία, τύχη, υπομονή και πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα! Καλές γιορτές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;