Playmates αναπαράγουν τις παλιές τους φωτογραφίες για το Playboy!
Μια φορά Playmate, πάντα Playmate.

Το Playboy τιμά την διαχρονική ομορφιά των Playmates του, αναπαράγοντας τα πιο εικονικά εξώφυλλα του – και το αποτέλεσμα είναι θεϊκό.

Ξεκινάμε με την Candace Collins Jordan, η οποία αναπαράγει το εξώφυλλο του τεύχους του Δεκεμβρίου 1979.

 

Ακόμη, έχουμε την Renee Tenison, την πρώτη αφροαμερικανή Playmate of the Year (1990).

“Όταν έκανα φωτογράφηση για το Playboy, επικράτησε μια μικρή ένταση γιατί ήμουν η πρώτη αφροαμερικανή Playmate of the Year και κάποιες γυναίκες έλεγαν πως γινόμουν ‘αντικείμενο'” είπε στο περιοδικό. “Αλλά είπα, ‘λοιπόν, αν είστε υπέρ της ελεύθερης επιλογής, δεν θα έπρεπε να έχω το δικαίωμα να διαλέξω τι θέλω να κάνω;'”.

Η φωτογράφηση ήταν ιδέα του Cooper Hefner, του γιου του δημιουργού του Playboy, Hugh Hefner, και νέου υπεύθυνου δημιουργικού του περιοδικού.

Σε ένα βίντεο στο Twitter, ο 25χρονος παραδέχτηκε πως η σκέψη του ήρθε κάποια στιγμή που μιλούσε με την μητέρα του, Kimberly Conrad Hefner, Playmate of the Year το 1989.

“Καθόμουν με την μητέρα μου την ημέρα της Μητέρας και σκέφτηκα, ‘Μαμά, θα ήθελες να ξαναφωτογραφήσεις το παλιό σου εξώφυλλο;'” είπε. “Ένα αρκετά περίεργο δώρο για την ημέρα της Μητέρας αλλά είπε ναι!”.

 

Ο νεαρός Hefner ανακοίνωσε πως το περιοδικό θα επιστρέψει στις ρίζες του στο Twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: “Θα είμαι ο πρώτος που θα παραδεχτεί πως ο τρόπος που το περιοδικό απεικόνιζε την γύμνια ήταν ξεπερασμένο, αλλά το να το αφαιρέσουμε ήταν λάθος.”

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;