3 συμβουλές για να έχεις ενέργεια όλη μέρα!
Γιορτές έχουμε! Χρειαζόμαστε ενέργεια για να αντέξουμε τις εξόδους μέχρι πρωί!

Έχουμε μπει επισήμως στο χριστουγεννιάτικο κλίμα, το φαγοπότι έχει ήδη ξεκινήσει και οι βραδινές έξοδοι δίνουν και παίρνουν!

Περνάμε ωραία και καλά κάνουμε, γιατί Χριστούγεννα είναι, δε θα κλειστούμε μέσα.

Τι πρέπει να κάνουμε όμως για να διατηρούμε ακέραιη την ενέργειά μας και να ξεκινάμε δυναμικά την ημέρα μας;

1. Κοιμήσου σωστά

Είσαι κουρασμένος από τα πηγαινέλα, τα οικογενειακά τραπέζια και τις βραδινές εξορμήσεις. Πέφτεις στο κρεβάτι και ανοίγεις τα μάτια σου 18 ώρες μετά. Που να τη βρεις την ενέργεια μετά από τέτοιο ύπνο; Ως γνωστόν, ο ύπνος φέρνει ύπνο. Δοκίμασε να κάνεις ένα καλό ύπνο το βράδυ και, αν δε τα καταφέρεις, τουλάχιστον ξάπλωσε κάποια στιγμή μέσα στη μέρα και κοιμήσου για μισή ώρα, όχι παραπάνω.

2. Βγες για περπάτημα

Μπορεί να είναι δύσκολο να συνεχίσεις τη γυμναστική σου μέσα στις γιορτές. Ωστόσο, για να αντισταθμίσεις το πολύ φαΐ ή τις ώρες χαλάρωσης και απραξίας, πάρε τηλέφωνο ένα φίλο και πρότεινε του να βγείτε για ένα περπάτημα ή χαλαρό τρέξιμο σε κάποιο κοντινό πάρκο ή στο γήπεδο της γειτονιάς σου. Αν κανείς δεν έχει όρεξη, δεν πειράζει καθόλου. Απόλαυσε μόνος σου μια ήσυχη βόλτα που θα σε ανανεώσει και θα σε βοηθήσει να κρατηθείς fit, γιατί σώμα είναι κι αυτό… όσο το αφήνουμε, τόσο μας αφήνει!

3. Πιες μια κούπα καφέ το πρωί

Υπάρχει καλύτερο για πρωί; Η καφεΐνη του καφέ μπορεί να σε γεμίσει ενέργεια και, παρά τις καθημερινές εξορμήσεις και υποχρεώσεις, συμβάλλει στην παραγωγικότητα και τη διάθεση σου από το πρωί. Καλύτερα βέβαια να πιεις ένα καφέ το πρωί ή μεσημέρι, διότι αν πιεις το βράδυ, είναι πολύ πιθανό να μην ενισχύσει ένα ποιοτικό ύπνο το βράδυ!

Δες κι αυτό: 8 απλοί τρόποι για να αποφύγουμε τα κιλά των γιορτών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;