Πρώην εμφανίζεται σε γάμο ντυμένη νύφη για να πάρει πίσω τον γαμπρό!
Τι θα έκανες αν γινόταν στον δικό σου γάμο;

Σε αυτόν τον κόσμο κάθε μέρα ακούς και μία είδηση που είναι από αυτά τα περίεργα που σου φτιάχνουν λίγο τη διάθεση και σε κάνουν να ξεχνιέσαι. Για τη συγκεκριμένη, όμως, ο γαμπρός της υπόθεσης δε θα ήταν και τόσο χαρούμενος!

Ένα απίστευτο, και αρκετά παράξενο, περιστατικό έγινε στην Κίνα. Μάλιστα, θυμίζει ρομαντική κομεντί ή κάποια άλλη Χολιγουντιανή ταινία!

Για να καταλάβεις τι εννοώ. Ένα ζευγάρι στην Κίνα ήταν έτοιμο να παντρευτεί, όταν, την ώρα που ο γαμπρός ετοιμαζόταν να φιλήσει τη νύφη, εισέβαλε στην αίθουσα η πρώην σύντροφός του. Ο σκοπός της; Φυσικά, να τον διεκδικήσει πίσω!

Δε φτάνει μόνο αυτό!

Η… ακάλεστη πρώην φόρεσε και νυφικό. Μάλιστα, έπεσε στα πόδια του γαμπρού και του ζήτησε να παρατήσει τη νύφη και να παντρευτεί εκείνη.

Όπως λέει η Daily Mail, η γυναίκα φώναζε στον πρώην για μία δεύτερη ευκαιρία και έλεγε:

“Ήταν λάθος μου”

Ο καημένος ο γαμπρός κρατούσε τη νύφη του και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Μάταια, όμως, γιατί η νύφη νευρίασε και έφυγε από το σημείο, με τον άνδρα να την ακολουθεί και η πρώην να συνεχίζει να κλαίει και να φωνάζει.

Μπορείς να φανταστείς ότι η σκηνή αυτή έγινε viral και θα παίζει παντού για πολύ καιρό! Δε ξέρω, ποιον λυπάμαι περισσότερο, τη νύφη που χάλασε ο γάμος, τον γαμπρό που δεν το περίμενε; Ή τους καλεσμένους, που θα έμειναν άναυδο;

Δες το σχετικό βίντεο!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Η Τάμτα έγινε ήδη viral στην Ισπανία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;