Πανελλήνιες 2019 ΑΟΘ: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα που έπεσαν!

Από neolaia.gr Team 14 Ιουνίου 2019

Δες αναλυτικά τον σχολιασμό της ΟΕΦΕ για τα θέματα του ΑΟΘ στις Πανελλήνιες 2019!

Οι Πανελλήνιες 2019 συνεχίζονται σήμερα με τους μαθητές των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού. Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Τώρα, μπορείς να δεις τα θέματα που έπεσαν στα μαθήματα αυτά. Πριν λίγα λεπτά το Υπουργείο Παιδείας δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του τα θέματα στα οποία εξετάζονται οι μαθητές σήμερα.

Δες εδώ αναλυτικά τα θέματα που έπεσαν σήμερα στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) για τους μαθητές της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής:

ΑΟΘ: Θέματα Ημερησίων Λυκείων

ΑΟΘ: Θέματα Εσπερινών Λυκείων

Πριν λίγα λεπτά βγήκε κι ο επίσημος σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα που έπεσαν στις Πανελλήνιες 2019 στο μάθημα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ). Η σχετική ανακοίνωση γράφει:

Τα θέματα είναι σαφώς διατυπωμένα, κλιμακούμενης δυσκολίας. Απαιτούν πολύ καλή γνώση της θεωρίας και της μεθοδολογίας ασκήσεων. Είναι απαιτητικά ως προς το χρόνο και απευθύνονται σε καλά προετοιμασμένους μαθητές που έχουν εμπεδώσει την ύλη η οποία καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου.

Το επίπεδο είναι υψηλότερο από το αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς.

Μπορείς να διαβάσεις και το επίσημο Δελτίο Τύπου της ΟΕΦΕ εδώ!

Δες επίσης: Πανελλήνιες 2019 Χημεία: Ο σχολιασμός της ΟΕΦΕ για τα θέματα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486