Game of Thrones: Οι επικές αντιδράσεις των πρωταγωνιστών όταν βλέπουν βίντεο από τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν!
Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones βλέπουν σκηνές από τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν της σειράς και οι αντιδράσεις τους είναι απίθανες!

Το Game of Thrones αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών, όμως το φινάλε της σειράς άφησε μία άσχημη γεύση στους θαυμαστές της σειράς. Και η παραγωγή προσπαθεί να το φτιάξει αυτό με ένα απίστευτο βίντεο με τους πρωταγωνιστές της σειράς που βλέπουν τους εαυτούς τους στα γυρίσματα της πρώτης σεζόν.

Το βίντεο αυτό θα συμπεριληφθεί στη συλλογή της 8ης σεζόν του Game of Thrones για Blu- Ray και ο παρουσιαστής θα είναι ο Conan O’ Brian! Στο σύντομο κλιπ που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορείς να δεις τις επικές αντιδράσεις της Maisie Williams, της Sophie Turner και του Kit Harington, όταν βλέπουν σκηνές από τα γυρίσματα με τους εαυτούς τους τόσα χρόνια πριν.

Είναι κάπως, όπως εσύ κοιτάς τις παλιές φωτογραφίες και το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι “Γιατί;”! Έτσι, και οι διάσημοι, πλέον, ηθοποιοί αντιδρούν με έναν πολύ αστείο τρόπο στο βίντεο με τους νεότερους εαυτούς τους!

Δες το σχετικό απόσπασμα και, όταν κυκλοφορήσει το box set του Game of Thrones για Blu-Ray θα μπορείς να το απολαύσεις ολοκληρωμένο!

Δες ακόμα: Μόλις μάθαμε πόσα λεφτά έβγαλαν οι ηθοποιοί του Game of Thrones από τη σειρά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;