Ένας νεαρός ισχυρίζεται πως είναι παιδί του Ντιέγκο Μαραντόνα!
Ο νεαρός εμφανίστηκε σε εκπομπή στην Αργεντινή και υποστήριξε ότι είναι παιδί του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Πέρα από άσσος των γηπέδων έχει γίνει και αρκετές φορές θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προσωπική του ζωή, την έντονη προσωπικότητά του, αλλά και τις καταχρήσεις. Τώρα, ένας 18χρονος στην Αργεντινή δήλωσε ότι είναι παιδί του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Ο 18χρονος Σαντιάγο Λάρα βγήκε σε τηλεοπτικό πάνελ μίας Αργεντίνικης εκπομπής και ανέφερε πως η μητέρα του γνώριζε τον σπουδαίο Αργεντίνο πρώην ποδοσφαιριστή. ΄Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι παιδί του γνωστού άσσου.

Είναι γνωστό πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ένας άνθρωπος που είχε κατά καιρούς ερωμένες. Μάλιστα, έχει αναγνωρίσει τρία παιδιά που έχει κάνει, εκτός των δύο κοριτσιών που απέκτησε με την επί χρόνια σύζυγό του.

Ο νεαρός αυτός, αν είναι όντως παιδί του Μαραντόνα, θα είναι το έκτο του. Ο Λάρα, έχασε την μητέρα του το 2003 από καρκίνο, αλλά, όπως είπε, κρατούσε μυστικό το ότι γνώριζε πως ο πατέρας του είναι ο Μαραντόνα, μέχρι και λίγες ημέρες πριν πεθάνει.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είπε στην τηλεοπτική εκπομπή:

“Η οικογένεια μου πάντα ήθελε να με προστατέψει από όλο αυτό, γιατί για αυτούς το θέμα είχε κλείσει μετά το θάνατο της μητέρας μου. Δεν ήθελα να ξέρω τίποτα για αυτή την ιστορία μέχρι να γίνω 16 ετών. Ήθελα να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Ο πατέρας μου, μαζί με τον δικηγόρο που είχαμε εκείνη την εποχή, μου είπε πώς γνώρισε τον Μαραντόνα η μαμά μου.”

Δες ακόμα: Ο Μαραντόνα ποζάρει με…μάσκα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;