Ένας νεαρός ισχυρίζεται πως είναι παιδί του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Από neolaia.gr Team 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ο νεαρός εμφανίστηκε σε εκπομπή στην Αργεντινή και υποστήριξε ότι είναι παιδί του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι ένας από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Πέρα από άσσος των γηπέδων έχει γίνει και αρκετές φορές θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προσωπική του ζωή, την έντονη προσωπικότητά του, αλλά και τις καταχρήσεις. Τώρα, ένας 18χρονος στην Αργεντινή δήλωσε ότι είναι παιδί του γνωστού ποδοσφαιριστή.

Ο 18χρονος Σαντιάγο Λάρα βγήκε σε τηλεοπτικό πάνελ μίας Αργεντίνικης εκπομπής και ανέφερε πως η μητέρα του γνώριζε τον σπουδαίο Αργεντίνο πρώην ποδοσφαιριστή. ΄Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι παιδί του γνωστού άσσου.

Είναι γνωστό πως ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ένας άνθρωπος που είχε κατά καιρούς ερωμένες. Μάλιστα, έχει αναγνωρίσει τρία παιδιά που έχει κάνει, εκτός των δύο κοριτσιών που απέκτησε με την επί χρόνια σύζυγό του.

Ο νεαρός αυτός, αν είναι όντως παιδί του Μαραντόνα, θα είναι το έκτο του. Ο Λάρα, έχασε την μητέρα του το 2003 από καρκίνο, αλλά, όπως είπε, κρατούσε μυστικό το ότι γνώριζε πως ο πατέρας του είναι ο Μαραντόνα, μέχρι και λίγες ημέρες πριν πεθάνει.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός είπε στην τηλεοπτική εκπομπή:

«Η οικογένεια μου πάντα ήθελε να με προστατέψει από όλο αυτό, γιατί για αυτούς το θέμα είχε κλείσει μετά το θάνατο της μητέρας μου. Δεν ήθελα να ξέρω τίποτα για αυτή την ιστορία μέχρι να γίνω 16 ετών. Ήθελα να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Ο πατέρας μου, μαζί με τον δικηγόρο που είχαμε εκείνη την εποχή, μου είπε πώς γνώρισε τον Μαραντόνα η μαμά μου.»

Δες ακόμα: Ο Μαραντόνα ποζάρει με…μάσκα!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486